Speciallakering

Gør lidt ekstra for dit køretøj

Skal du havde lavet en speciallakering på din motorcykel, knallert eller veteranbil, så er Tørring Autolak din fagmand. Vi har stor erfaring indenfor lakering og leverer et resultat af høj kvalitet. Vi hjælper dig med at gøre dit køretøj flot og klar til at køre ned ad gaderne. Uanset om det er en veteranbil til mange penge eller en knallert, leverer vi hver gang. Vi sørger for, at alle køretøjer får samme behandling, og vi leverer dit køretøj tilbage til dig i den flotteste stand.

Hvilket resultat søger du?

Skal folk på gaden vende hovedet, når du kører forbi, eller skal du have en ny farve til dit køretøj? Vi kan levere inden for begge kategorier. Vi kan få dit køretøj til at se fantastisk ud og blive klar til at køre rundt ude på vejene. Vi kan tilbyde alle farver og de flotteste mønstre. Kom ned til Tørring Autolak med dine ideer til, hvordan dit køretøj skal se ud. Vi leverer et resultat lige efter dit ønske. Se vores tidligere arbejde inden for lakering.

Har du en specialopgave?

Du er velkommen til at kontakte os på 75 80 12 32 eller sende en e-mail til torring-autolak@mail.tele.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med din specialopgave.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os