Ditec Lakkonsevering

Tørring Autolak A/S er autoriseret Ditec center.

Kun med DITEC er din bil garanteret en effektiv og langtidsholdbar lakbeskyttelse

Der findes ingen lette metoder til at beskytte din bils lak. Derfor skal der en professionel konservator til, som minutiøst følger de 5 unikke trin, som en DITEC-behandling består af. Kun på den måde kan man skabe den kemiske process, der skal til for at give den ultimative lakbeskyttelse.

Bilen håndvaskes og dernæst specialrenses lakken effektivt for trafikfilm etc. Den oxiderede ujævne lak afslibes med et slibemiddel som sammensættes efter lakkens hårdhed. Lakporernes toppe udjævnes til en plan overflade. Ad kemisk vej dybderenses de mikro-fine porer. Herved skabes et svagt overtryk, som presser snavset op af porerne, og fremkalder den smukke højglans. Dybdekonserveringen, er med til at bibeholde det smukke og glansfulde Ditec-udseende. Dette produkt udfylder porerne, forstærker lakken. I porerne og lakken opfyldes og indarbejdes en stærk, sej plastfilm. Når filmen er hærdet beskytter den lakken helt usædvanligt mod hverdagens stærke slidtage.

Gå professionelt til værks fra starten

Hvis du kommer igang med et DITEC behandlingsforløb med det samme, har du mulighed for, at bevare bilens originallak og glans, samtidig med at vi giver 6 års systemgaranti. Det eneste vi beder om er, at du følger de planlagte genopfriskningsbehandlinger hver 18. måned. Her vil konservatoren gennemføre de nødvendige behandlinger for at sikre, at din lak står mindst ligeså flot og glansfuld som ny.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os