Spotrepair/bilka buler nær Vejle og Horsens

Har du fået bilka buler eller mindre lakskader?

Tørring Autolak tilbyder udbedring af Bilka buler, mindre lakskader, små buler eller ”Ruko stafferinger”, som hærværksskader kaldes på nudansk. Vores værksted er placeret i nærheden af Horsens og Vejle, hvor vi servicerer din bil hurtigt, i høj kvalitet og til en stærkt reduceret pris sammenlignet med traditionel lakering. Din bil bliver så god som ny efter et besøg hos Tørring Autolak.

Tørring Autolak udbedre lakskader og bilka buler i Vejle og Horsens

Hos Tørring Autolak tilbyder vi professionel udbedring af lakskader og bilka buler på biler af alle mærker. Vores teknikere har mange års erfaring og ved hvordan man får din bil til at se flot ud igen.

Du kan være sikker på, at vi udbedrer lakskaden og bilka bulerne på din bil til en konkurrencedygtig pris. Så hvis du har brug for hjælp til at få din bil til at se flot ud igen, er du altid velkommen til at kontakte Tørring Autolak.

Vi tilbyder:

  • Dag-til-dag udbedring af skader
  • Billig reparation af små buler og ridser
  • Billigere pris end traditionel lakering
  • Godkendt af forsikringsselskaberne
  • Opretholdelse af bilproducentens lakgaranti

Skal vi reparere din bil?

Har du brug for at få fikset lakskader eller bilka buler? Du er velkommen til at kontakte os på 75 80 12 32 eller sende os en e-mail på torring-autolak@mail.tele.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til vores service eller priser, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os