Autolakering nær Billund, Horsens og Vejle

Autolakering – din bil vil takke dig for det

Tørring Autolak udfører lakering af motorcykler, knallerter samt biler i Billund, Horsens, Vejle og omegn. Vi er specialister inden for lakering af køretøjer. Vores kunders ønsker og forventninger er omdrejningspunktet i alt, som vi foretager os. Hos Tørring Autolak er rådgivning og kundeservice essentielt, og i samspil med vores kunder finder vi den bedste løsning. En bil er en investering og vi vil sikre, at din bils autolakering står som aldrig før.

Tilfredsstillende resultat til en fornuftigt pris

Vi udfører autolakering af alle farver og mønstre, og vi tager gerne imod specialopgaver, hvor vi skræddersyer dit køretøjs autolakering.

Vi er medlem af FAI (Foreningen af Auto- og Industrilakerere) og er dermed altid opdateret i forhold til nye tendenser, produkter samt krav. Der er ingen opgave, som er for lille eller stor, og din bil vil være i sikre hænder gennem hele forløbet. Vi udfører autolakering af mindre områder samt hellakering af køretøjer.

Der er mange fordele ved autolakering?

En lakering af din bil, er en nem og effektiv måde at give din bil et nyt og friskt udseende. Det er ikke kun et spørgsmål om at gøre bilen mere attraktiv, men også om at beskytte den mod vejr påvirkninger og skader. En god lakering forlænger desuden levetiden på din bil og øger dens værdi. Så hvis du ønsker at holde din bil i topform, bør du absolut overveje at få lavet en autolakering hos Tørring Autolak A/S.

Kontakt os for en autolakering?

Har du brug for en autolakering nær Billund, Horsens og Vejle? Så er du er velkommen til at kontakte os på 75 80 12 32 eller sende en e-mail til torring-autolak@mail.tele.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål i forbindelse med autolakeringen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os