Waxoyl bilpleje

70 procent af slid på lakken sker i vinterhalvåret.

Bilens lak påvirkes 24 timer i døgnet 365 dage om året. Påvirkningen kommer fra varme fra solen, frost om vinteren, nedfaldne genstande ude i naturen, vejsalt, syreregn, flydende asfalt og tjære. Få plejet din bil mindst en gang om året og hold til gengæld værdien på den til den dag du skal af med den.

Det er sagt tit, at det er bedre at forebygge end at reparere. Det gælder også hvis man vil passe på sin bils lak. 70 procent af sliddet på lakken sker ved vintertide. Mange bilejere gør deres bedste for selv at klare opgaven med at polerer bilen og gøre den klar til de forskellige årstiders slid på lakken. Det nytter ikke bare at smøre voks eller lakforsegler på lakken, afrensning og affedtning inden behandlingen er meget vigtig.

I dag er lak ikke bare lak.

Der bliver til stadighed udviklet nye og mere miljøvenlige lakker og disse lakkers sammensætninger betyder en mere individuel behandling på den enkelte lak. Man ser ofte at forkerte produkter sammen med forkerte påførings-metoder kan være ødelæggende for lakken. Udover afrensning af lakken, bør stenslag og andre lakskader repareres og mindre ridser bort- poleres inden den beskyttende behandling sættes ind.

Det vil altid være det mest optimale at benytte professionel hjælp til opgaven med at polerer bilen, en der kender de mange produkter der skal i brug ved god kosmetisk før-vinter-behandling.

Hos Tørring Autolak A/S på Torvegade i Tørring kan du altid være sikker på at din bil får den bedste behandling den kan ønske sig. Hos os er det kun professionelt lak-uddannet personale der tager sig af din bils lak.

Skal du sælge din bil privat er der også en god grund til at komme til os. Her får du klargjort din bil fra yderst til inderst og du kan både få den hurtigere solgt, og få op til flere tusinde kroner mere for den. Hos Tørring Autolak A/S har vi flere metoder til at klargøre din bil, lige fra den almindelige klargøring til den teknologiske Ditec lakkonsevering. Vi bruger udelukkende kvalitets produkter fra Car Cosmetic som er en landsdækkende kæde af bilplejecentere i Danmark.

Så kig ind til din Tørring Autolak A/S for at få en pris på en klargøring af din bil eller få et godt råd vedr. pleje af bilens lak.

Car cosmetic

Fremtidens bilpleje

Beskyt din bil med Car Cosmetic produkter.
På den måde sikrer du dig at din bil holder sin flotte glans længere.

Bestil tid